inchirieri automacarale

Inchirieri automacarale

Inchirieri automacarale Bucuresti, Ilfov si oriunde in tara

Va recomandam sa apelati cu cea mai mare incredere la serviciile noastre de inchirieri automacarale si va asiguram ca veti beneficia de utilaje performante, bine intretinute, asigurate, pentru a putea sa va indepliniti munca cu succes.

Va oferim servicii de inchiriere automacarale Bucuresti, Ilfov si oriunde in tara, Automacarale, autorizate ISCIR, cu personal calificat, in conditile cele mai avantajoase pentru dumneavoastra

Si pentru ca orice societate care ofera servicii de inchirieri macarale responsabilul societatii trebuie sa se asigure ca toate documentele sunt legale si atesta faptul ca terenul nu va fi afectat. Astfel, viata intregii echipe care va realiza toate etapele pentru care macaraua a fost amplasata va depinde de acest aspect.Tot responsabilul societatii care se ocupa cu intregul procesul de amplasare a macaralei mai trebuie sa verifice si toate materialele si uneltele folosite in amplasarea macaralei. Astfel,  acestea trebuie sa fie in conformitate cu declaratiile facute de catre beneficiar atunci cand a apelat la serviciile de inchirieri macarale.

 Pentru un asemenea serviciu de inchirieri automacarale BUCURESTI, Ilfov sau orice alt loc din tara, va asteptam solicitarile telefonic dar si prin e-mail iar noi va vom raspunde cu promtitudine.

Apeland la echipa noastra veti beneficia de:

  • Personal calificat in exploatarea utilajelor de ridicat –Automacarale si Macarale telescopice.
  • Autorizatii I.S.C.I.R. valabile la toate tipurile de utilaje pe care le exploatam catre beneficiarii si colaboratorii noastri.
  • Mentenanta periodica cu personal instruit si calificat
  • Sisteme de siguranta : limitare automata si avertizare pentru efectuarea manvrelor in siguranta deplina.
  • Asistenta tehnica si consultanta pentru optimizarea lucrarilor si alegerea optima a utilajuli potrivit pentru solicitarile beneficiarilor.
  • Asigurare pentru eventualitatea nedorita a accidentelor de munca produse in timpul manevrelor catre terti , despagubiri pana la 200.000 euro
  • Asigurare pentru marfurile manipulate la solicitarea clientilor (ex: echipamente cu valoare ridicata,etc)
  • Legatori de sarcina autorizati I.S.C.I.R la solicitarea beneficiarului
  • Certificate de garantie si calitate pentru toate dispozitivele de ridicare pe care le punem la dipozitie .
Profesionalism 100%
Operativitate 100%
Sisteme de siguranta 100%
Asistenta tehnica 100%
Asigurare 100%
Garantie si calitate 100%