Automacarale cu brate telescopice

Automacarale cu brate telescopice Bucuresti, Ilfov

Societatea noastra ofera o gama variata de automacarale Hydrom pe care le poti inchiria in cele mai avantajoase conditii. Si pentru ca realizarea acestor tipuri de inchirieri sa se realizeze cat mai profesional si rapid mod, va oferim un timp de asteptare foarte mic, contractul fiind foarte simplu.

In primul rand, societatea noastra va ofera un numar mare de avantaje care comparativ cu alte societati care ofera aceleasi servicii sunt considerate foarte importante de catre clientii nostri.

Primul si probabil cel mai important avantaj pe care vi-l oferim face referire la calitatea serviciilor noastre. Astfel, va oferim cele mai profesionale servicii de inchirieri automacarale Hydrom. Aceste servicii calitative sunt asigurate de portabilitatea macaralelor si de experienta si devotamentul cu care intreaga noastra echipa actioneaza.

Si pentru a va usura alegerea dumneavoastra, avem o intreaga echipa specializata in suportul si in alegerea celei mai potrivite astfel de macarale. Fie ca aveti nevoie pentru instalarea unui panou publicitar, fie ca aveti nevoie pe santier sau chiar pentru diverse reparatii la anumite inaltimi echipa noastra o sa va ofere un mare ajutor cand vine vorba de acest aspect.

Apeland la echipa noastra veti beneficia de:

  • Personal calificat in exploatarea utilajelor de ridicat –Automacarale si Macarale telescopice.
  • Autorizatii I.S.C.I.R. valabile la toate tipurile de utilaje pe care le exploatam catre beneficiarii si colaboratorii noastri.
  • Mentenanta periodica cu personal instruit si calificat
  • Sisteme de siguranta : limitare automata si avertizare pentru efectuarea manvrelor in siguranta deplina.
  • Asistenta tehnica si consultanta pentru optimizarea lucrarilor si alegerea optima a utilajuli potrivit pentru solicitarile beneficiarilor.
  • Asigurare pentru eventualitatea nedorita a accidentelor de munca produse in timpul manevrelor catre terti , despagubiri pana la 200.000 euro
  • Asigurare pentru marfurile manipulate la solicitarea clientilor (ex: echipamente cu valoare ridicata,etc)
  • Legatori de sarcina autorizati I.S.C.I.R la solicitarea beneficiarului
  • Certificate de garantie si calitate pentru toate dispozitivele de ridicare pe care le punem la dipozitie .
Profesionalism 100%
Operativitate 100%
Sisteme de siguranta 100%
Asistenta tehnica 100%
Asigurare 100%
Garantie si calitate 100%