Inchirieri macarale tonaje grele

Inchirieri macarale Bucuresti, Ilfov si oriunde in tara,

Societatea noastra avand o experienta vasta in domeniu, va pune la dispozitie cele mai noi macarale de inchiriat pentru diversele dumneavoastra nevoi. Astfel, garantia pentru calitatea serviciilor noastre este asigurata de tocmai clientii nostri, ei fiind foarte multumiti de toate serviciile pe care le oferim.

In plus, toate aceste servicii au diverse avantaje pe care societatea noastra vi le ofera comparativ cu piata din Romania.

Astfel, va punem la dispozitie cele mai profesionale  servicii de inchirieri macarale  la cele mai bune preturi. Absolut toate macaralele oferite spre inchiriere, sunt de ultima generatie, ele fiind intretinute de catre o echipa specializata, experienta cu care activam in acest domeniu fiind cel mi mare avantaj al nostru.

Si de asemenea, va oferim ajutor in instalarea tuturor utilajelor pentru ca toate procesele in care acestea sunt folosite sa se realizeze in maxima siguranta, din toate punctele de vedere.

Astfel, va recomandam cu cea mai mare caldura serviciile noastre de inchirieri macarale dar si al restul utilajelor pentru a beneficia de si mai multe avantaje.

Apeland la echipa noastra veti beneficia de:

  • Personal calificat in exploatarea utilajelor de ridicat –Automacarale si Macarale telescopice.
  • Autorizatii I.S.C.I.R. valabile la toate tipurile de utilaje pe care le exploatam catre beneficiarii si colaboratorii noastri.
  • Mentenanta periodica cu personal instruit si calificat
  • Sisteme de siguranta : limitare automata si avertizare pentru efectuarea manvrelor in siguranta deplina.
  • Asistenta tehnica si consultanta pentru optimizarea lucrarilor si alegerea optima a utilajuli potrivit pentru solicitarile beneficiarilor.
  • Asigurare pentru eventualitatea nedorita a accidentelor de munca produse in timpul manevrelor catre terti , despagubiri pana la 200.000 euro
  • Asigurare pentru marfurile manipulate la solicitarea clientilor (ex: echipamente cu valoare ridicata,etc)
  • Legatori de sarcina autorizati I.S.C.I.R la solicitarea beneficiarului
  • Certificate de garantie si calitate pentru toate dispozitivele de ridicare pe care le punem la dipozitie .
Profesionalism 100%
Operativitate 100%
Sisteme de siguranta 100%
Asistenta tehnica 100%
Asigurare 100%
Garantie si calitate 100%