inchirieri utilaje constructii

Utilaje de constructii pentru lucru la inaltime

Inca de cand am aparut pe piata din Romania ca si societate in domeniul inchirierilor de utilje de constructii cu activitate la inaltime, va punem la dispozitie diverse servicii  pentru ca activitatile sa se realizeze in siguranta maxima.

Exista cateva avantaje pe care le oferim in plus fata de restul societatilor din Romania, iar acestea fac referire la calitatea serviciilor noastre, profesionalismul echipei, numarului mare de utilaje si bineinteles suportului oferit.

In plus, calitatea serviciilor noastre este garantata de catre clientii nostri care si-au aratat multumirea fata de serviciile pe care le oferim cu fiecare ocazie. Astfel, serviciile noastre care sunt puse la dispozitia dumneavoastra sunt urmatoarele:

Nacele cu brat articulat si telescopic, electrice si diesel – prin acest serviciu, iti oferim nacele pentru diferite inaltimi cu functionare electrica dar si diesel

Nacele tractabile si pe senile – aceste utilaje fata de cele mentionate mai sus sunt destinate pentru activitati mai diferite.

Platforme tip foarfeca electrice si diesel – comparativ cu utilajele denumite nacele, aceste platforme va ofera o inaltime mai mica, ele fiind destinate pentru munca la o inaltime cuprinsa intre 6.57 metri si pana la 18 metri.

Utilaje de constructii pentru lucru la inaltime – pe langa toate utilajele mentionate mai sus, societatea noastra va mai pune la dispozitie diverse telehandrale sau stivuitoare cu brate telescopice rotative

Apeland la echipa noastra veti beneficia de:

  • Personal calificat in exploatarea utilajelor de ridicat –Automacarale si Macarale telescopice.
  • Autorizatii I.S.C.I.R. valabile la toate tipurile de utilaje pe care le exploatam catre beneficiarii si colaboratorii noastri.
  • Mentenanta periodica cu personal instruit si calificat
  • Sisteme de siguranta : limitare automata si avertizare pentru efectuarea manvrelor in siguranta deplina.
  • Asistenta tehnica si consultanta pentru optimizarea lucrarilor si alegerea optima a utilajuli potrivit pentru solicitarile beneficiarilor.
  • Asigurare pentru eventualitatea nedorita a accidentelor de munca produse in timpul manevrelor catre terti , despagubiri pana la 200.000 euro
  • Asigurare pentru marfurile manipulate la solicitarea clientilor (ex: echipamente cu valoare ridicata,etc)
  • Legatori de sarcina autorizati I.S.C.I.R la solicitarea beneficiarului
  • Certificate de garantie si calitate pentru toate dispozitivele de ridicare pe care le punem la dipozitie .
Profesionalism 100%
Operativitate 100%
Sisteme de siguranta 100%
Asistenta tehnica 100%
Asigurare 100%
Garantie si calitate 100%